Saapuminen

Fin5 suunnistusviikko käydään Tampereella ja lähikunnissa. Ylöjärvi ja Kangasala ovat molemmat Tampereen eri puolilla ja hieman haastavammat julkisen liikenteen saavuttamiseksi, kun Tampereen keskusta ja Hervanta.

Yövyit missä tahansa, on helppo päästä perille niin omalla autolla, kun julkisillakin. Alta näet vinkkejä paikoitukseen ja julkisen liikenteen käyttöön. Mikäli saavut omalla autolla keskustan kisapaikalle, on parkkihallit järkevin vaihtoehto.  Suosittelemme kuitenkin käyttämään julkista liikennettä. Muille kisakeskuksille on järjestetty maksullinen paikoitus.

Tampereella julkisen liikenteet bussit ja ratikat toimivat Matkakortilla, Nysse-sovelluksella tai lähimaksulla. Käteinen ei käy. Kaikki julkisen liikenteen reitit ovat vyöhykkeiden A-B sisällä.

Parkkimaksut keskustassa hoituvat parhaiten Easypark, Moovy ja Parkman-sovelluksilla. Lähes kaikissa parkkihalleissa käy myös pankkikortti ja käteinen. Kisakeskukseen on ohjaus maksullisilta parkkialueilta (ei koske osakilpailua 2, keskusta).

Nysse.fi:llä saat näppärästi selkeät ohjeet niin bussia kuin ratikkaakin varten miten pääset halutusti kohteesta kisakeskukseen

 

Maanantai 26.6

Osakilpailu 1: Lamminrahkan rakenteilla oleva asuinalue, Kangasala.

Osoite: Mossin puistokatu, Kangasala. Bussi numero 41 (Mobilia). Pääset lähtöpysäkille ratikalla numero 1 (Kaupin Kampus B pysäkki, josta 60m C pysäkille). Lähtöpysäkki Kaupin Kampus C 5105, suuntaan Mobilia. Poistu bussista noin 10 minuutin jälkeen Lamminrahkassa pysäkillä 5440. Kävely kisakeskukseen noin 500m. Seuraa paikoitusmerkkejä.

Tiistai 27.6

Osakilpailu 2: Tampereen keskusta, Laikunlava

Osoite: Keskustori 6, Tampere. Aivan ydinkeskustassa. Lähes kaikki TKL bussit pysähtyvät Keskustorilla. Ratikat pysähtyvät tässä. Omilla autoilla tuleville suosittelemme Frenckelin parkkihallia. Mutta kaikkein helpoin on saapua julkisilla.

Keskiviikko 28.6

Osakilpailu 3: Teivon ravikeskus, Ylöjärvi

Osoite: Velodromintie 4, Ylöjärvi. Bussi numero 28 (Ylöjärvi) Tampereen keskustasta lähtee Tuulensuusta, pysäkki Tuulensuu D 0080. Matka-aika noin 25min. Poistu bussista pysäkillä 1658, Ylöjärventie 36. Kävely kisakeskukseen noin 500m. Seuraa paikoitusmerkkejä.

Perjantai 30.6

Osakilpailut 4: Hervannan laskettelukeskus

Osoite: Kierikankatu 1, Tampere. Bussi numero 6 (Länsi-Hervanta) keskustassa lähtee Koskipuistosta. Pysäkki Koskipuisto D 0518. Matka-aika noin 15min. Poistu bussista pysäkillä Kierikankatu 3560. Matka kisakeskukseen noin 150m.

Lauantai 1.7

Osakilpailut 5: Hervannan katsastusasema

Huom: Uusi saapumisohje bussia käyttäville la 1.7.2023 = Fin5:n
osakilpailu 5.
Osoite: Ahertajankatu 2, Tampere. Bussi numero 6 (Länsi-Hervanta) lähtee
pysäkiltä Koskipuisto D (0518). Matka-aika noin 17 min, poistu pysäkillä
Hepolamminkatu 5 (3568). Kävely kisakeskukseen 1.0 km. Seuraa
paikoitukseen opastavia merkkejä