Tiistain sprintin WRE-tapahtumassa tapahtui valitettava järjestäjän virhe, jossa irrallisessa rastimääritteessä oli väärät koodinumerot. Pahoittelemme tapahtunutta virhettä! Loppupäässä lähteneet kilpailijat olivat virheestä tietoisia. Tilanteesta tehtiin rikkomusilmoitus (complaint) ja myöhemmin myös vastalause (protest), jotka vietiin tuomarineuvoston ratkaistavaksi, ja se päätti pitää tulokset voimassa.

 

Kilpailija voi pyytää tuomarineuvoston päätöksen nähtäväksi ottamalla yhteyttä kilpailun johtajaan tekstiviestillä tai sähköpostilla, ei mielellään puhelimitse. Päätös toimitetaan sähköpostitse.

 

Erkki.v.jaatinen@gmail.com, +358 400 647271

 

 

At Tuesday’s WRE sprint a mistake was made by the organisers in which the control code numbers in the control descriptions and at the controls did not match. We are very sorry and apologize for the mistake! Competitors who had their start time at the later end of the start list were aware of the mistake. A complaint and a protest were made, and these were taken to the jury. The jury’s decision was not to void the results.

 

A competitor can request to see the jury’s decision by contacting the competition manager via email or text message. The decision will be delivered via email.

 

Erkki.v.jaatinen@gmail.com, +358 400 647271