Tervetuloa nauttimaan torstaina 29.6.2023 Fin5-välipäivänä Tampereen yliopiston Hervannan kampukselle sisäsuunnistuksen haasteista KeparDIn PK:ssa!

15 minuuttia aikaa luentojen välillä. Pitäisi ehtiä syömään, käymään kerhohuoneella, poiketa vessaan ja olla ajoissa seuraavalla luennolla. Mahdollisia reitinvalintoja on insinöörimatematiikan mukaan ainakin sata. Fuksi olisi myöhässä 15 minuuttia. Kandiopiskelija ohittaisi lounaan ja olisi viisi minuuttia etuajassa mutta tyhjällä vatsalla ei jaksaisi illasta enää lenkille. DI-opiskelija painelisi parhaillaan Suolijärven poluilla, ilman huolen häivää luennoista ja opinnoista.

Tältä pohjalta rakentuu KeparDIn Palauttava Kampuskikkailu eli tuttavallisemmin KeparDIn PK, joka on sisäsuunnistustapahtuma Tampereen yliopiston Hervannan kampuksella. Tapahtuma on erinomaista Fin5 välipäivän ohjelmaa, sillä se haastaa lähinnä älynystyröitä juoksuvauhdin sijaan ja sopii iästä sekä taitotasosta riippumatta kenelle tahansa. Tapahtuman järjestäjänä toimii perinteikäs opiskelijoiden suunnistuskerho KeparDI, joten yliopiston sokkeloiset käytävät ovat järjestäjille tuttuja.

Lisätiedot löytyvät tapahtuman nettisivuilta: https://webpages.tuni.fi/kepardi/sisasuunnistus-29-6-2023/ tai seuraamalla KeparDIn Instagramia (käyttäjänimi: keijokepardi).

Tervetuloa tehostamaan välipäivän palautumista ja herättelemään reitinvalintarutiineja perjantain pitkälle matkalle!

Kuva: Jonne Renvall
Tampereen yliopisto / Tampere University