Vuoden 2023 Fin5-rastiviikon kilpailukutsu on nyt julkaistu. Ilmoittautuminen edullisimmalla hinnalla on nyt avattu ja se on auki 20.12.2022 asti.  Ilmoittaudu mukaan edullisemmalla hinnalla! Rastiviikolla on upea kattaus Tampereen kaupungiseudun lähimaastoja keskimatkan, sprintin ja pitkän matkan muodossa. Kilpailusarjojen lisäksi tarjolla on avoimet sarjat eli kuntosuunnistukset laajoin ratavalikoimin.

Miesten ja naisten pääsarjoissa palkitsemme parhaimmat valmennusstipendein. Lisäksi kaikissa eliittisarjoissa on luvassa GPS-seuranta katsojaystävällisesti kisojen seuraamisen tueksi.

Fin5-rastiviikon kanssa samanaikaisesti Tampereella järjestetään veteraanien monilajiurheilutapahtuma European Master Games, joka tuo Tampereelle lähes 7000 osallistujaa. Suunnistus on yksi tapahtuman lajeista ja kilpailut käydään samoissa maastoissa rastiviikon kanssa. Tämän vuoksi alueen majoituskapasiteetti on melko täysi, joten ole aikaisin liikkeellä majoitusvarauksen kanssa.

Tervetuloa suunnistamaan kesän 2023 Fin5-suunnistusviikolle Tampereelle!

Kilpailukutsu

Ilmoittautuminen

European Master Games